Colorado

Házirend

Kedves Vendégeink!

Szeretettel köszöntjük Önöket a Colorado Apartmanban! Kérjük az alábbi házirendben foglaltakat tudomásul venni, illetve betartani szíveskedjenek.
1. A szobákat érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk. (Amennyiben korábban érkeznének, és a lefoglalt szobát munkatársaink időben előkészítik, úgy azt 14 óra előtt is elfoglalhatják.) A szállásdíj és az idegenforgalmi adó kifizetése a megérkezéskor történik a bejelentkező lapok kitöltésével egyidejűleg.
2. A távozás napján a szobát 10:00 óráig szíveskedjenek elhagyni. Abban az esetben, ha a szobát 10:00 óra után, de 14:00 óra előtt elhagyják, a napi szobaár 10%-át számoljuk fel óránként, 14:00 óra után pedig egy újabb éjszakát számítunk fel. Ezért megértésüket kérjük.
3. A vendégek regisztráláskor szobakulcsként mágneskártyát kapnak, amelyhez a bejelentő lap pontos kitöltése szükséges. Az apartman elhagyása esetén a mágneskártyát a recepción kérjük leadni!
4. A szobákban csak a recepción regisztrált vendégek tartózkodhatnak!
5. Az apartmanban elszállásolt, minden 18 év feletti vendég idegenforgalmi adót köteles fizetni, melynek mértéke 450 Ft/fő/éj. Idegenforgalmi adó alól mentesül a 18. életévét be nem töltött magánszemély, amennyiben hivatalos okirattal tudja igazolni a kiskorú személy születési idejét.
6. Az apartman összes szobájában tilos a dohányzás! Kérjük, dohányzó vendégeink keressék a dohányzásra kijelölt helyeket!
7. Kérjük, tartsák tiszteletben és hangoskodással ne zavarják az apartman többi vendégének nyugalmát! Különösen 22:00 óra után legyenek tekintettel erre.
8. Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl.: törölközőt, stb.) az apartmanból kivinni tilos!
9. Kérjük vendégeinket, a szobából való távozás előtt győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok elzárt, a lámpák és a klímaberendezés kikapcsolt állapotban legyenek!
10. Kérjük vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a recepción haladéktalanul jelezni szíveskedjenek.
11. A gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt az apartman az okozóval megtérítteti.
12. További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a recepción munkatársunk ad felvilágosítást.

Kívánjuk, hogy pihenésre szánt idejük elvárásaiknak megfelelően örömteli és zavartalan legyen!
2018 Colorado Apartman | minden jog fenntartva impresszum Házirend Adatvédelmi szabályzat